Roncs és műszaki hibás autó felvásárlás gyorsan, egyszerűen

– 2008 óta az Önök szolgálatában

IMG-20220225-WA0096

Közel 16 éve foglalkozunk sérült, totálkáros, illetve bármilyen javításra szoruló személy és tehergépjárművek valamint motorkerékpárok felvásárlásával.
Ez idő alatt közel 4000 db gépjárművet vásároltunk.

 

Kifejezetten az ilyen gépjárművek felvásárlására specializálódtunk, ehhez szükséges modern szállító és munkaeszközökkel. Profilunkat képezi többek között: törött autó felvásárlás, totálkáros autó felvásárlás, bármilyen meghibásodásból adódóan üzemképtelen autók felvásárlása, egyúttal tevékenységi körünk része a műszaki hibás gépjárművek illetve bármilyen meghibásodásból adódó rossz autók vétele akár érvényes műszaki nélkül is egészen 2007-es évjárattól kezdve napjainkig.
Az általunk megvásárolt gépjárművet minden esetben díjmentesen szállítjuk el az ország bármely területéről.

 

Nem számít az autó értéke vagy a károsodás mértéke, keressen minket bizalommal és kérje vételi ajánlatunkat műszaki hibás vagy sérült gépjárművére.  Minden másról mi gondoskodunk: hivatalos adásvételi szerződéssel vásárolunk, ingyenes kiszállás és elszállítás bármilyen magyarországi címről, szerződéskötést az átírást mi intézzük, az okmányirodában.

 

Maximális ügyfél-elégedettség, profi csapat – ez a mi profilunk.

Nem tudja mihez kezdjen  összetört vagy műszaki hibás gépjárművével?

  Sérült vagy motorhibás autójának értékesítése még sohasem volt ilyen egyszerű és kedvező, amennyiben cégünket választja.

Kérje díjmentes online felvásárlási ajánlatunkat, melyet legkésőbb 4 órán belül elküldünk az Ön által megadott e-mail címre

Töltse ki a honlapunkon található űrlapunkat a szükséges adatok megadásával. Mellékeljen pár fotót sérült, hibás gépjárművéről, hogy az általunk küldött felvásárlási ajánlat minél pontosabb legyen, annak érdekében, hogy Ön a legkedvezőbb ajánlatot kaphassa. Amint megkaptuk Öntől az összes fontos információt, elkészítjük és elküldjük Önnek felvásárlási ajánlatunkat. A döntés az Öné, hogy elfogadja-e azt. Felvásárlási ajánlatunk elküldése semmilyen elköteleződéssel nem jár az Ön részéről, a döntés az Öné. A felvásárlási ajánlatban szereplő összeg a helyszínen sem változik, amennyiben az Ön által megadott gépjárműadatokban nem tapasztalunk jelentős eltérést.

  • Ön kitölti a weboldalunkon található űrlapot
  • Mi elküldjük Önnek felvásárlási ajánlatunkat
  • Amennyiben elfogadja az ajánlatunkat felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessük az elszállítás időpontját
  • Magyarország területén bárhol kiszállunk az Ön által megadott címre, hogy gépjárművét díjmentesen elszállítsuk
  • Előkészítjük az adás-vételi szerződést, melyet a helyszínen Önnel együtt tölt ki és bélyegez le kollegánk
20220506_153154-1024

 

 

A helyszínre való kiszállás és az autó elszállításának költsége Önt semmilyen mértékben nem terheli, annak minden költségét cégünk vállalja és mindezt otthona kényelméből intézheti.

 

Gépjárműve értékének felbecsülése teljes mértékben online történik az Ön által megadott járműadatok / csatolt fotók alapján.

 

A szerződés aláírásakor a megbeszélt vételárat készpénzben fizetjük meg a helyszínen (kérésre a fizetés utalással is történhet) és díjmentesen elszállítjuk a gépjárművet.

 

IMG-20220225-WA0086

 

 

 

Az adásvételi szerződésben rögzítjük járművének pontos állapotát, ezzel biztosítva Önt arról, hogy a későbbiekben az esetlegesen felmerülő rejtett hibák felbukkanása ne képezzék vita tárgyát.

 

Az autó elszállítása utáni legfontosabb adminisztrációs feladat, hogy a gépjármű lekerüljön az Ön nevéről. A tulajdonjog változás bejelentését mi elvégezzük az illetékes Okmányirodában, amiről az Ön kérésére szívesen elküldjük a hivatalos igazoló dokumentum másolatát e-mailben.

 

 

Törött, totálkáros, motor-, illetve bármilyen műszaki hibás autó felvásárlás országos kiszállással, ingyenes elszállítással még aznap.

 

Kövessen minket Instagramon.