Gyakori kérdések

Árajánlat
 • Gépjárművem hitellel terhelt. Ez esetben hogyan lehetséges az értékesítés Önök számára?
  Ilyenkor Önnek kell kiegyenlítenie az általunk ajánlott vételi összeg és a fennmaradó hiteltartozás különbségét. Ha nem áll az Ön rendelkezésére az előbb említett összeg különbözete, akkor abban az esetben az általunk ajánlott vételi összeg és a fennmaradó hiteltartozás különbözetére részletfizetést kell kérnie a finanszírozótól. Ebben az esetben mi megkapjuk a jármű törzskönyvét a finanszírozótól és a fennmaradó összeget Ön részletekben fogja törleszteni.
 • Az autóról készült fotóim nem túl jó minőségűek. Ez gondot jelent az árajánlat elkészítésekor?
  Az űrlaphoz csatolt fotók kulcsfontosságúak a vásárlási árajánlat készítésekor. Természetesen nem várunk stúdió minőségű felvételeket, de fontos, hogy sérülés esetén jól kivehető legyen a jármű érintett eleme, ha szükséges több szögből fényképezve. Motor illetve bármilyen műszaki hiba esetén a jármű külső és belső részéről készítsünk fényképet, úgy, hogy jól látható legyen a jármű általános állapota. Egyéb meghibásodás, karc, rongálódás fotókkal dokumentálva szintén hozzájárul ahhoz, hogy Ön minél pontosabb ajánlatot kapjon tőlünk, amely a helyszínre érkezve sem változik. Továbbá célszerű pár fényképet társítani az autó általános külső és belső állapotáról is.
 • Az e-mailben megküldött vásárlási árajánlat összege végső árnak számít, vagy csak irányár, amit helyszíni szemle módosíthat?
  Online űrlapunk kitöltése után azonnali és végleges vásárlási ajánlatot küldünk Önnek, melyet a helyszínen sem változtatunk meg. Ehhez elengedhetetlen az autó adatainak (évjárat, km futás stb.) pontos megadása és a mellékelt fotók. Az űrlap beérkezése után amennyiben további ismeretre van szükségünk a jármű állapotával kapcsolatban, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy az Ön által megadott telefonszámon.
Fizetés
 • Hogy történik gépjárművem vételárának kifizetése?
  A vételárat készpénzben egyenlítjük ki a helyszínen, a gépjármű átvételekor. Külön kérés esetén természetesen utalásos fizetés is lehetséges.
 • Lehetséges, hogy készpénzben kapjam meg az autóm vételárát?
  Az autó vételárának teljes kifizetése készpénzben a helyszínen történik az adásvételi szerződés aláírásakor, illetve kérésre azonnali banki átutalással is történhet.
Elszállítás
 • Díjmentesen elszállítják gépjárművemet vagy erről nekem kell gondoskodnom?
  Kivétel nélkül minden esetben díjmentesen elszállítjuk a megvásárolt gépjárművet az ország bármely területéről.
 • Amennyiben elfogadom az Önök ajánlatát, mennyi időn belül szállítják el az autót?
  Az ajánlatunk elfogadását követően 24 órán belül.
 • Külföldön robbant le a gépjárművem. Ilyen esetben is megvásárolják/hazaszállítják azt?
  IGEN, megvásároljuk és díjmentesen hazaszállítjuk gépjárművét.
 • Az autóm teljesen üzemképtelen, így is gondoskodnak annak elszállításáról?
  Cégünk díjmentesen vállalja MINDEN megvásárolt gépjármű elszállítását bárhol Magyarországon. A megfelelő tapasztalattal és szakismerettel rendelkező kollegáink a szükséges eszközökkel érkeznek az gépjárműve elszállítási címére és biztosítják annak problémamentes elszállítását. Az elmúlt 15 év során nem volt még olyan jármű amit, üzemképtelen vagy sérült állapota miatt ne tudtunk volna autószállítónkra helyezni és elszállítani 🙂
Egyéb
 • Az ország mely területein/megyéiben vásárolnak?
  Az egész ország területén vásárolunk. Nem létezik Magyarországon olyan cím, amire ne szállnánk ki ajánlatunk elfogadásától számítva akár 24 órán belül.
 • Milyen egyéb felmerülő költségem/teendőm van, amennyiben Önöknek értékesítem gépjárművem?
  Amennyiben elfogadja vételi ajánlatunkat, Önnek semmilyen egyéb költsége/teendője nem lesz az értékesítést követően. Gépjárművét díjmentesen elszállítjuk az Ön által megadott címről illetve a gépjármű 1-2 napon belül (Okmányiroda nyitvatartásától függően) lekerül az Ön nevéről, amelyről mi gondoskodunk és kérésére elküldjük az Ön által megadott e-mail címre az Okmányiroda által kiadott hivatalos tulajdonjog átírást igazoló dokumentum másolatát.
 • Mennyi időn belül kerül le a nevemről az általam értékesített gépjármű?
  1-2 napon belül, függően az Okmányiroda nyitvatartásától. Saját érdekünk, hogy bejegyeztessük az Okmányirodában a tulajdonjog változást, mert egyéb esetben mulasztási bírságot szabnak ki cégünknek.
 • Bontott alkatrészt vásárolnak vagy értékesítenek?
  NEM. Cégünk kizárólag jármű felvásárlással foglalkozik, semmilyen bontott alkatrészt nem vásárolunk vagy értékesítünk.