MOTORHIBÁS, üzemképtelen, váltóhibás és bármilyen műszaki hibával rendelkező személy és tehergépjárművek felvásárlása
2007-es évjárattól 2024-es évjáratig
MOTORHIBÁS, üzemképtelen, váltóhibás és bármilyen műszaki hibával rendelkező személy és tehergépjárművek felvásárlása
2007-es évjárattól 2024-es évjáratig
  Képek csatolása nélkül is elküldheti az űrlapot
  Maximum feltöltési méret: 4MB / fénykép
  car Személyautó
  Truck Tehergépjármű
  motor Motorkerékpár

  Motorhibás autó felvásárlás

   

   

  A motor és műszaki hibás autók általában gondot okoznak tulajdonosaik számára. A jármű működése a meghibásodás miatt kiszámíthatatlan vagy akár teljesen le is állhat, ami rendkívül kellemetlen szituációkhoz vezethet a közlekedésben. Ezek közé tartozik például a teljesítményvesztés, az állandó zajok és vibrációk megléte, az üzemanyag-fogyasztás drasztikus növekedése, a sebességváltó meghibásodása, illetve emellett még rengeteg hibajelenség előfordulhat. Továbbá ezek a műszaki problémák nem csak kellemetlenek, hanem jelentős költségeket is jelenthetnek a tulajdonosok számára.

   

  A meghibásodás mértékétől függően a javítási költségek rendkívül magasra rúghatnak, sőt gyakran meg is haladhatják az autó értékét, ezért a tulajdonosok inkább a motorhibás autó eladása mellett döntenek. Érthető okokból az ilyen járművek eladása nehéz, hiszen a nem erre szakosodott autókereskedők az esetek többségében nem is hajlandóak megvásárolni/beszámítani az ilyen műszaki hibával rendelkező autókat. 

   

  Ezenkívül, ha az autó a motorhiba miatt már nem alkalmas a közúti közlekedésre, akkor a tulajdonosok számára gyakran komoly nehézségeket jelenthet az elszállítás és a tárolás, különösen, ha nincs megfelelő helyük erre. 

   

  MOTORHIBÁS ÉS BÁRMILYEN MŰSZAKI HIBÁVAL RENDELKEZŐ GÉPJÁRMŰVEK FELVÁSÁRLÁSA AZONNALI FIZETÉSSEL, INGYENES ELSZÁLLÍTÁSSAL EGÉSZ MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

   

  Ha Ön is hasonló gonddal küzd és nem tudja, hogy mihez kezdjen, akkor jó helyen jár! Motorhibás autója eladása még sosem volt ilyen egyszerű.

   

  Mi segítséget nyújtunk Önnek a probléma megoldásában. Hibás autó felvásárlás profilunk részét képezi, így vállaljuk motorhibás, akár üzemképtelen állapotú autók felvásárlását azonnali készpénzfizetéssel, díjmentes elszállítással. Cégünk 2008 óta vásárol gépjárműveket, így tapasztalatunk és szakértelmünk garantálja Önnek a legjobb vásárlási ajánlat tételét meghibásodott autójára, ennek részét képezi a motorhibás autó eladása is. Hibás autó eladása esetén, rossz, üzemképtelen autó felvásárlás tekintetében számíthat teljes körű szolgáltatásunkra bármikor, bárhol Magyarországon.

  Motorhibás autó felvásárlás: Szakértő csapatunk az alábbi megoldásokat kínálja 

  • Icon

   Díjmentes értékelés

   Az első lépés a motorhibás autó felvásárlásában az ingyenes vásárlási ajánlat elkészítése. Cégünk szakértői az Ön által kitöltött ajánlatkérő adatlap és a hozzá csatolt fotók alapján felmérik autóját, a problémát és meghatározzák az autó értékét. A vásárlási ajánlat elkészítése során Önnek nem kell aggódnia a költségek miatt, hiszen az teljesen ingyenes és online történik. 

  • Icon

   Gyors vásárlási ajánlat

   Az értékelés után azonnal vásárlási ajánlatot adunk meghibásodott autójára, melyet az Ön által megadott e-mail címre küldünk el. Amennyiben elfogadja az ajánlatot, rossz autó felvásárlás menetét a lehető legrövidebb időn belül (maximum 24 óra) megszervezzük.

  • Icon

   Felvásárlás a legjobb áron

   Igyekszünk minden esetben a legjobb vételi ajánlatot adni Ügyfeleinknek. A motorhibás autók nyilvánvalóan alacsonyabb értékűek, mint a hibátlan autók, azonban mi biztosítjuk, hogy az Ön autójáért a lehető legjobb árat fizessük. 

  • Icon

   Ingyenes kiszállás bármilyen magyarországi címre

   Cégünk az ország bármely pontjára ingyenesen kiszáll, hogy díjmentesen elszállítsuk a megvásárolt autót. Így Önnek semmi más dolga nincs, csak megadni az autó helyszínét és az Önnek legalkalmasabb időpontot az adásvételi szerződés aláírására és a gépjármű vételárának kifizetésére. 

  • Icon

   Elszállítás

   Műszaki hibás autó felvásárlás és ingyenes elszállítás: Amennyiben elfogadja az ajánlatunkat, az autó elszállítását teljesen ingyen vállaljuk, legyen az az ország bármely pontján, így Önnek semmi teendője nincs az autó elszállításával kapcsolatban. 

  • Icon

   Készpénzes autófelvásárlás

   Motorhibás autó felvásárlása során a kifizetés azonnal készpénzben történik a helyszínen. Igény szerint természetesen van lehetőség a banki utalásos fizetésre is. 

  A FELVÁSÁRLÁS MENETE

  Szolgáltatásunk részeként egyszerű és zökkenőmentes folyamatot biztosítunk motorhibás autójának felvásárlására
  icon
  Töltse ki online árajánlakérő űrlapunk, adjon hozzá pár fotót járművéről és még aznap elküldjük vásárlási ajánlatunk az ön által megadott e-mail címre
  icon
  Amennyiben elfogadja ajánlatunk, felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztetsük a fizetés módját és az elszállítás időpontját
  icon
  Üzemképtelen autó felvásárlás országosan: Az egyeztetett időpontra kiszállunk bármilyen magyarországi címre és díjmentesen elszállítjuk rossz / hibás járművét
  icon
  Az adásvételt követően lekerül nevéről gépjárműve. Kérésére elküldjük e-mailben az okmányiroda által kiadott, tulajdonjog-változást igazoló dokumentációt

  Ha motorhibás autójának felvásárlását ránk bízza, velünk számos előnyre tehet szert: 

  • Icon Box list

   Gyors vásárlási ajánlat:

   Szakembereink rövid időn belül felmérik autóját és azonnali vásárlási ajánlatot tesznek

  • Icon Box hand

   Legjobb áron felvásárlás

   Cégünk által kínált ár tükrözi a piaci árat, így a tulajdonos biztos lehet benne, hogy a legjobb áron értékesíti rossz, meghibásodott járművét

  • Icon Box pin

   Ingyenes kiszállás

   Bármilyen magyarországi címre ingyen kiszállunk és az autót díjmentesen elszállítjuk

  • Icon Box coin

   Készpénzes kifizetés

   Az autó felvásárlásakor azonnal készpénzben fizetjük ki a vételárat

  • Icon Box trailer

   Ingyenes elszállítás

   Cégünk díjmentesen elszállítja az autót az Ön által megadott helyszínről, így az nem okoz további kellemetlenséget

  • Icon

   Tapasztalt szakemberek

   Szakembereink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a meghibásodott gépjárművek felvásárlása terén, így biztos lehet, hogy megbízható és profi szolgáltatást kap tőlünk

  • Icon Box thumbsup

   Motorhibás autó felvásárlás – Gyors és egyszerű folyamat

   Az autó felvásárlása velünk gyors és egyszerű folyamat, így Önnek nem kell sok időt és energiát szánnia az értékesítésre

  Műszaki hibás autófelvásárlás

  Ha motorhibás autóval rendelkezik, vegye fel velünk a kapcsolatot! Keressen minket még ma, hogy megkapja azonnali ajánlatunkat autója felvásárlására. Szakértő csapatunk garantálja, hogy gépjárművére a legjobb árat kínáljuk. Műszaki hibás autó felvásárlás, ingyenes kiszállás, díjmentes elszállítás.
  Hívjon minket bizalommal vagy töltse ki online ajánlatkérő űrlapunkat. 
   Hibás autó felvásárlás | Üzemképtelen autók felvásárlása zökkenőmentesen, országosan.