+36 30 5100 467

info@roncsautofelvasarlas.hu

RÓLUNK

Több mint 10 éve foglalkozunk sérült/totálkáros/javításra szoruló személy és tehergépjárművek valamint motorkerékpárok felvásárlásával. 
Ez idő alatt közel 2000 db gépjárművet vásároltunk.
Kifejezetten az ilyen gépjárművek megvásárlására specializálódtunk, ehhez szükséges modern szállító/munkaeszközökkel.
Az általunk megvásárolt gépjárművet minden esetben díjmentesen szállítjuk el az ország bármely területéről. 


Összetört vagy műszaki hibás lett gépjárműve? Gépjárművének értékesítése nagyon egyszerű, amennyiben cégünket választja.


Kérje díjmentes online felvásárlási ajánlatunkat, melyet legkésőbb 24 órán belül elküldünk az Ön által megadott e-mail címre.

Kérjük töltse ki a honlapunkon található űrlapunkat a szükséges adatok megadásával.  Mellékeljen pár fotót sérült, hibás gépjárművéről, hogy az általunk küldött felvásárlási ajánlat minél pontosabb legyen, hogy Ön a legkedvezőbb ajánlatot kaphassa. Amint megkaptuk Öntől az összes fontos információt, elkészítjük és elküldjük Önnek felvásárlási ajánlatunk. A döntés az Öné, hogy elfogadja-e azt.  Felvásárlási ajánlatunk elküldése semmilyen elköteleződéssel nem jár az Ön részéről, a döntés az Öné. A felvásárlási ajánlatban szereplő összeg a helyszínen sem változik,  amennyiben az Ön által megadott gépjárműadatokban nem tapasztalunk jelentős eltérést.

  • Ön kitölti a weboldaulunkon található űrlapot 
  • Mi elküldjük Önnek felvásárlási ajánlatunkat
  • Mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessük az elszállásítás időpontját (akár 24 órán belül), amennyiben elfogadja ajánlatunkat 
  • Magyarország területén bárhol kiszállunk az Ön által megadott címre, hogy gépjárművét djmentesen elszállítsuk 
  • Mi előkészítjük az adás-vételi szerződést, melyet a helyszínen együtt leellenőrzünk és írunk alá

A helyszínre való kiszállás és az autó elszállításának költsége Önt semmilyen mértékben nem terheli, annak minden költségét cégünk vállalja. 

Mindezt otthona kényelméből intézheti.  

Gépjárműve értékének felbecsülése teljes mértékben online történik az Ön által küldött fotók illetve a megadot járműadatok alapján. 

A szerződés aláírásakor a megbeszélt vételárat készpénzben fizetjük meg a helyszínen (kérésre a fizetés utalással is történhet) és díjmentesen elszállítjuk a gépjárművet.

Ajánlatkérés

Kizárólag jogtiszta okmányokkal rendelkező, tisztázott eredetű járműveket vásárolunk.

CM3
Elszállítás helye
Fájlok kiválasztása Fájlok kiválasztása a feltöltéshez fájlokat választottak Dobja ide a fájlt innen Biztosan eltávolítja ezt a fájlt? Csak a {{fi-limit}} fájlok tölthetők fel. Csak a képek tölthetők fel. {{fi-name}} túl nagy! Kérem, töltse fel a fájlt {{fi-maxSize}} MB-re. A választott fájlok túl nagyok! Töltsön fel fájlokat akár {{fi-maxSize}} MB méretig.

Kérjük töltse ki a fenti űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

E-mail: info@roncsautofelvasarlas.hu

Mobiltelefon: +36 30 5100 467