+36 30 5100 467

info@roncsautofelvasarlas.hu

GYAKORI KÉRDÉSEK

Kivétel nélkül minden esetben díjmentesen elszállítjuk a megvásárolt gépjárművet az ország bármely területéről.

Az egész ország területén vásárolunk.

A vételárat készpénzben egyenlítjük ki a helyszínen, a gépjármű átvételekor. Külön kérés esetén természetesen utalásos fizetés is lehetséges.

Amennyi elfogadja vételi ajánlatunkat, Önnek semmilyen egyéb költsége/teendője nem lesz az értékesítést követően. Gépjárművét díjmentesen elszállítjuk az Ön által megadott címről illetve a gépjármű 1-2 napon belül (Okmányiroda nyitvatartásától függően) lekerül az Ön nevéről.

1-2 napon belül, függően az Okmányiroda nyitvatartásától. Saját érdekünk, hogy bejegyeztessük az Okmányirodában a tulajdonjogváltozást, mert egyéb esetben mulasztási bírságot szabnak ki cégünknek.

NEM. Cégünk kizárólag járműfelvásárlással foglalkozik, semmilyen bontott alkatrészt nem értékesítünk.

1.Önnek kell kiegyenlítenie az általunk ajánlott vételi összeg és a fennmaradó hiteltartozás különbségét.
2.Ha nem áll az Ön rendelkezésére az előbb említett összeg különbözete, akkor abban az esetben az általunk ajánlott vételi összeg és a fennmaradó hiteltartozás különbözetére részletfizetést kell kérnie a finanszírozótól. Ebben az esetben mi megkapjuk a jármű törzskönyvét a finanszírozótól és a fennmaradó összeget Ön részletekben fogja törleszteni.

Ajánlatkérés

Kizárólag jogtiszta okmányokkal rendelkező, tisztázott eredetű járműveket vásárolunk.

CM3
Elszállítás helye
Fájlok kiválasztása Fájlok kiválasztása a feltöltéshez fájlokat választottak Dobja ide a fájlt innen Biztosan eltávolítja ezt a fájlt? Csak a {{fi-limit}} fájlok tölthetők fel. Csak a képek tölthetők fel. {{fi-name}} túl nagy! Kérem, töltse fel a fájlt {{fi-maxSize}} MB-re. A választott fájlok túl nagyok! Töltsön fel fájlokat akár {{fi-maxSize}} MB méretig.

Kérjük töltse ki a fenti űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

E-mail: info@roncsautofelvasarlas.hu

Mobiltelefon: +36 30 5100 467