+36 30 5100 467

info@roncsautofelvasarlas.hu

GYAKORI KÉRDÉSEK

Kivétel nélkül minden esetben díjmentesen elszállítjuk a megvásárolt gépjárművet az ország bármely területéről.

Az egész ország területén vásárolunk.

A vételárat készpénzben egyenlítjük ki a helyszínen, a gépjármű átvételekor. Külön kérés esetén természetesen utalásos fizetés is lehetséges.

Amennyi elfogadja vételi ajánlatunkat, Önnek semmilyen egyéb költsége/teendője nem lesz az értékesítést követően. Gépjárművét díjmentesen elszállítjuk az Ön által megadott címről illetve a gépjármű 1-2 napon belül (Okmányiroda nyitvatartásától függően) lekerül az Ön nevéről.

1-2 napon belül, függően az Okmányiroda nyitvatartásától. Saját érdekünk, hogy bejegyeztessük az Okmányirodában a tulajdonjogváltozást, mert egyéb esetben mulasztási bírságot szabnak ki cégünknek.

NEM. Cégünk kizárólag járműfelvásárlással foglalkozik, semmilyen bontott alkatrészt nem értékesítünk.

1.Önnek kell kiegyenlítenie az általunk ajánlott vételi összeg és a fennmaradó hiteltartozás különbségét.
2.Ha nem áll az Ön rendelkezésére az előbb említett összeg különbözete, akkor abban az esetben az általunk ajánlott vételi összeg és a fennmaradó hiteltartozás különbözetére részletfizetést kell kérnie a finanszírozótól. Ebben az esetben mi megkapjuk a jármű törzskönyvét a finanszírozótól és a fennmaradó összeget Ön részletekben fogja törleszteni.

Ajánlatkérés

Cégünk kizárólag járműfelvásárlással foglalkozik, semmilyen bontott alkatrészt nem értékesítünk!
Kizárólag jogtiszta okmányokkal rendelkező, tisztázott eredetű járműveket vásárolunk.

CM3
Elszállítás helye
Fájlok kiválasztása Fájlok kiválasztása a feltöltéshez fájlokat választottak Dobja ide a fájlt innen Biztosan eltávolítja ezt a fájlt? Csak a {{fi-limit}} fájlok tölthetők fel. Csak a képek tölthetők fel. {{fi-name}} túl nagy! Kérem, töltse fel a fájlt {{fi-maxSize}} MB-re. A választott fájlok túl nagyok! Töltsön fel fájlokat akár {{fi-maxSize}} MB méretig.

Kérjük töltse ki a fenti űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

E-mail: info@roncsautofelvasarlas.hu

Mobiltelefon: +36 30 5100 467